Hoidot

Ajanvaraus p. 045 676 0080

.

Rentoutusterapian yksilöhoidot

Hyvänolon hoito 1½ / 90€ sis. alv 24%
Rentoutushoidossa keho rentoutetaan lempeän, läsnäolevan kosketuksen avulla. Hoidossa opit tunnistamaan kehosi jännityksiä ja tuntemuksia sekä niiden yhteyksiä käsittelemättömiin tunteisiin. Todellinen koko kehon syvärentoutus, helpotusta jännityksiin, kiputiloihin, stressiin, uniongelmiin. Sopii kaikille lapsista vanhuksiin. Hoidettava on hoitopöydällä selinmakuulla, hoito tehdään  vaatteiden päältä. Hoidossa huomioin juuri sinun kehosi tarpeet ja kuuntelen myös intuitiivista ohjausta.

Hoidon tehoa voidaan syventää hengitys- ja mielikuvaharjoituksin, kun haluat työstää kehosta esiin nousevia tunnemuistoja.
Lue lisää
.

Intuitiiviset hoidot

Valon kosketus -energiahoito  1½- 2 h /105€ , lapset 45 min -1 h/ 60€,  sis alv 24%

Korkeavärähteisen  valon avulla vapautetaan kehosta raskasta, vanhaa energiaa ja virratetaan tilalle puhdasta, kristallista energiaa, joka kohottaa tietoisuutta, keventää oloa ja vahvistaa elämänvoimaa ja -iloa. Lue lisää
.

Kaukohoito n ½ h+ hoidon jälkeen valon viesti /60€, sis alv 24%
Kaukoparannus toimii kuten lähihoitona annettu energiahoito. Kaukohoidon ajan hoidettavan on hyvä  olla hiljakseen, lepäillä ja antautua vastaanottamaan hoitoa omassa rauhassaan. Heti hoidon jälkeen vastaanotan valon viestin, joten voit lepäillä vielä n ½ h, sillä valoyhteys on vahva viestin vastaanoton aikanakin. Hoidossa nousseita asioita, tunnelmia voimme käydä läpi joko puhelimitse tai spostitse.  Hoidon jälkeen vastaanottamani sanellun valon viestin lähetän WhatsAppin kautta. Ajanvaraus puh 045 676 0080

.
.

Kanavointi

Intuitiivinen istunto, n 1h/65€, sis alv 24%
Intuitiivisessa istunnossa johdattelen sinut rentoutuneeseen ja meditatiiviseen tilaan kosketuksella ja sanallisella ohjauksella. Kanavoin viestin, nauhoitan sen ja saat viestin muistitikulla itsellesi (tuo muistitikku mukanasi). Viestin kanavoiminen kestää n 30-40 min ja kokonaisuudessaan istuntoon varaan aikaa n 1 h 15 min.
Viesti välittyy korkeavärähteisiltä tasoilta ja on hyvin rakkaudellinen ohjaus tämän hetkiseen elämäntilanteeseesi.
Istunnon voit kokea myös hoidollisena, rakkauden valo on läsnä ja useat asiakkaani ovat kokeneet istunnon syvärentouttavana ja ovat tunteneet samankaltaisia energiatuulahduksia ja  -virtauksia ja niiden puhdistavia vaikutuksia kuin energiahoidossakin.
.

Kanavointi  valon kosketus-hoidon yhteydessä 10€, sis alv 24%

 

Astun tilaan, jossa jokin minussa jähmettyy,

olenko astunut takaisin menneisyyden varjoon.

Etsin valon sädettä, tuttua ääntä, pysähdyn

ja kuulen lohdutuksen sisältäni.

Olet tullut hakemaan sitä pienen pientä

jyvästä, jonka silloin aikojen alussa

maahan laitoit.

Katso, mitä siitä onkaan tullut,

kasvanut kaunis elämänkukka,

sinun ja monen muun iloksi.