Transformaatiokoulutus


4-osainen jatko Valon kosketus-perustason koulutuksen käyneille

.

Koulutus avaa ymmärrystä aikamme suuresta tietoisuudenmuutoksesta kolmannen ulottuvuuden tasolta neljänteen ja viidenteen. Siirtymä aiheuttaa muutoksia ihmisen tietoisuudessa, energiarakenteissa ja biologiassa. Näiden muutosten yhteydessä ihmiset kokevat puhdistumista vanhoista energioista, mielen malleista ja kohtaloon liittyvistä sidoksista. Puhdistumisen aikana nousee esiin alkuvoimaisia tunnetiloja, fyysisiä ja psyykkisiä oireita ja sairauksien kaltaisia kokemuksia, joihin ei löydy lääketieteellisiä syitä. Biologiamme reagoi energioiden värähtelytaajuuksien nousuun näillä oireilla sekä uupumuksen ja väsymyksen tunteilla.

Valon Kosketus- transformaatiohoito auttaa ihmisiä näissä muutosoireissa. Koulutuksen tarkoituksena onkin, että Valon Kosketus-hoitajat oppisivat tunnistamaan ja erottelemaan transformaation eri vaiheita ja auttamaan näissä prosesseissa ihmisiä. Tavoitteena on vapauttaa ihmiset erilaisista ehdollistumista kohti sisäisen itseyden todellisuutta ja toteutumista. Kirkkaustila ei ole maadoittumatonta leijailemista maallisen todellisuuden yläpuolella vaan ihmisyyden täyttä toteutumista kaikilla tasoilla. Maa kohoaa yhdessä ihmiskunnan kanssa. Liitymme maan kristalliseen valoverkkoon uudenlaisin sitein, jotka syntyvät tämän prosessin seurauksena. Tuloksena on itsessään lepäävä, sielutietoinen, vastuullinen ja moniulotteinen ihminen.

.

Koulutus sisältää 4 jaksoa, joissa seurataan siirtymää kolmannelta tietoisuustasolta viidenteen.

.

1. jakso

Transformaation ensimmäiset vaiheet, herääminen ja puhdistuminen. Valojuurien kehittyminen ja niiden merkitys. Lineaarisesta ajattelusta ja kokemisesta kvanttitietoisuuteen. Mentaaliset muutokset. Visuaaliset meditaatiot ja hoitoharjoitukset.

.

2. jakso

Kristallitietoisuus ja kristallikeho. Transformaation kaksi seuraavaa vaihetta, mentaalinen kirkastuminen ja luopuminen. Ylösnousemuschakrat ja niiden merkitys eetterikehon rakennemuutoksessa ja valmistautumisessa neljännelta tasolta viidenteen. Visuaaliset meditaatiot ja hoitoharjoitukset.

.

3. jakso

Siirtymä viidenteen tasoon. Sydämen valojuuri ja uusi Elämänpuu. Somachakra ja eteerinen soluja uudistava nektari. Eetterikehon elävöittäminen. Enkeliminuuden yhdistyminen sielusydämeen ja kosminen tietoisuus. 5. ulottuvuuden kristallinen aura ja säde-energiat. Visuaaliset meditaatiot ja hoitoharjoitukset.

.

4. jakso

Uusi elämänpuu ja 12 dna-tasoa. Liittyminen uuteen maahan ja ihmisenä olemisen elävä valoportaali. Visuaaliset meditaatiot ja hoitoharjoitukset.

Koulutuksen hinta on 1250€ + alv 24% 300€= 1550€. Koulutukseen ilmoittautumisen yhteydessä 200€ varausmaksuna ja loppusumman voi maksaa useammassa erässä sovitun maksuaikataulun mukaan

.

Koulutuspaikka Asikkalan Urajärvellä sijaitseva Tarula, ks Tarulassa.fi

.

Ilmoittautuminen o45 676 0080 tai info@ilowatti.net

Tervetuloa jatkamaan valon kosketusten matkaa♥