Olemisen onnea-rentoutuskurssi

Olemisen onnea-rentoutuskurssi
.

Rentoutumisen taito on välttämätön hyvinvoinnin kannalta. Rentoutuminen on ihmisen luonnollinen olotila, joka suo keholle sekä mielelle mahdollisuuden palautumiseen ja voimaantumiseen.

.
Hengitys- ja rentoutusharjoituksin palautetaan rentoutumisen taitoa niin kehoon kuin mieleenkin ja opit tunnistamaan kehosi viestejä sekä niiden yhteyttä tunteisiin. Rentoutuminen vähentää jännityksiä kehossa, tasapainottaa kehon toimintoja, parantaa unenlaatua, läsnäolon taitoa ja keskittymistä. Meditaation hiljaisuudessa voit tavoittaa sisäisen rauhan tilan ja kuulla sydämen viestejä. Luovin harjoituksin vapaudutaan mielen rajoituksista ja voit löytää luovuuden ja ilon lähteille.

Kurssi on kahden päivän matka itsen äärelle. Toteutan kurssin mielelläni paikassa, jossa voi myös yöpyä. Näin saa todella vapautua arjen velvoitteista ja laskeutua olemisen tilaan.

.6-12 henkilön ryhmä tarjoaa mahdollisuuden jakaa luottamuksellisesti ajatuksia ja saada vertaistukea.

Kotonani järjestämissä olemisen onnea -ryhmissä on 4-5 hlöä. Voit koota oman ryhmän ja etsitään sopiva ajankohta.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

.Kurssin voi toteuttaa myös asiakkaan haluamalla paikkakunnalla. Kohderyhminä voivat olla esimerkiksi pienten lasten äidit, kuntoutujat, omaishoitajat, työyhteisöt tai elämäänsä syvällisempää kokemusta etsivät. Teen tilauksesta erilaisten ryhmien tarpeisiin räätälöityjä kokonaisuuksia.

Pyydä tarjous!

Lähetä sähköpostia: info(at)ilowatti.net
tai soita: 045 676 0080