Olemisen onnea-rentoutuskurssi

Olemisen onnea – kokemisen iloa

Olemisen onnea – kokemisen iloa

 

pe 26.- su 28.7.2019  Frantsilan Hyvän Olon Keskus, Hämeenkyrö

 

Viikonlopun aikana saat tutustua itseesi liikkeen, äänen, kuvan ja meditaation kautta.
Liike herättelee kehoa, ääni hoitaa värähtelyillään, kuva tuo näkyväksi sisäistä tunnemaailmaa sekä rentoutusharjoitteet ja meditaatio
ohjaavat sisäisen rauhan tilaan ja valoyhteyteen. Sisäinen valo kirkastuu, kun eri olemuspuolet ovat tasapainossa.

 

Ohjaajana kanssani musiikkiterapeutti Milla Holma, joka ohjaa ääniharjoitteet.

 

Kurssin hinta 200€, sis alv 24%, ohjauksen ja kurssimateriaalit

Täysihoito 180€, sis. alvit, ruokailut, majoituksen sekä yrttisaunan, ota mukaan liinavaatteet ja saunapyyhe. Voit myös vuokrata liinavaate- ja pyyhesetin hintaan 20€. Tee majoitusvaraus Frantsilaan puh 040 5918742/Aija Lento
ja samalla voit ilmoittaa myös mahdolliset ruoka-aineallergiat.

 

 

               

 

 

Rentoutumisen taito on välttämätön hyvinvoinnin kannalta. Rentoutuminen on ihmisen luonnollinen olotila, joka suo keholle sekä mielelle mahdollisuuden palautumiseen ja voimaantumiseen.

.
Hengitys- ja rentoutusharjoituksin palautetaan rentoutumisen taitoa niin kehoon kuin mieleenkin ja opit tunnistamaan kehosi viestejä sekä niiden yhteyttä tunteisiin. Rentoutuminen vähentää jännityksiä kehossa, tasapainottaa kehon toimintoja, parantaa unenlaatua, läsnäolon taitoa ja keskittymistä. Meditaation hiljaisuudessa voit tavoittaa sisäisen rauhan tilan ja kuulla sydämen viestejä. Luovin harjoituksin vapaudutaan mielen rajoituksista ja voit löytää luovuuden ja ilon lähteille.

Kurssi on kahden päivän matka itsen äärelle. Toteutan kurssin mielelläni paikassa, jossa voi myös yöpyä. Näin saa todella vapautua arjen velvoitteista ja laskeutua olemisen tilaan.

.6-12 henkilön ryhmä tarjoaa mahdollisuuden jakaa luottamuksellisesti ajatuksia ja saada vertaistukea.

Kotonani järjestämissä olemisen onnea -ryhmissä on 4-5 hlöä. Voit koota oman ryhmän ja etsitään sopiva ajankohta.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

.Kurssin voi toteuttaa myös asiakkaan haluamalla paikkakunnalla. Kohderyhminä voivat olla esimerkiksi pienten lasten äidit, kuntoutujat, omaishoitajat, työyhteisöt tai elämäänsä syvällisempää kokemusta etsivät. Teen tilauksesta erilaisten ryhmien tarpeisiin räätälöityjä kokonaisuuksia.

Pyydä tarjous!

Lähetä sähköpostia: info(at)ilowatti.net
tai soita: 045 676 0080