Tapahtumat, kurssit

Olemisen onnea -rentoutuskurssi

19.-20.1.2019 vielä tilaa kahdelle

.

Kotonani  Valkjärventie 239, Kaarenkylä

.

Elätkö kiireen keskellä, mielessä pyörivät eilisen erheet ja huomisen huolet, keho on jännittynyt ja kipeä, vielä enemmän pitäisi ehtiä ja suorittaa…ja sisimmässä kaipuu hiljaisuuteen, lepoon, itsensä kuuntelemiseen. Viikonlopun aikana saat laskeutua itsesi äärelle, kuuntelemaan kehon viestejä, omia tunteita ja tarpeita. Talvella päivät hämärtyvät ja illat pimenevät, luontokin lepää, antaisitko itsellekin luovan hiljentyä ja etsiä valoa sisältäsi.

 

Rentoutuminen on ihmisen luonnollinen olotila, joka suo keholle ja mielelle mahdollisuuden palautumiseen ja voimaantumiseen. Toisinaan kadotamme tuon taidon nykyisessä suorituksiin keskittyvässä elämänrytmissä. Hiljaisuuden ja läsnäolon tilassa löydämme yhteyden sisimpäämme, aidoimpaan osaan itseämme, sieluumme.  Kun antaudumme sydänohjaukseen, sisäinen valomme tulee näkyväksi ja vapaudumme elämään entistä enemmän oman näköistämme elämää.

 

 

.

Hengitys- ja rentoutusharjoituksin palautetaan rentoutumisen taitoa niin kehoon kuin mieleenkin ja opit tunnistamaan kehosi viestejä sekä niiden yhteyttä tunteisiin. Rentoutuminen vähentää jännityksiä kehossa, tasapainottaa kehon toimintoja, parantaa unenlaatua, läsnäolon taitoa ja keskittymistä. Meditaation hiljaisuudessa voit tavoittaa sisäisen rauhan tilan ja kuulla sydämen viestejä. Luovin harjoituksin vapaudutaan mielen rajoituksista ja voit löytää luovuuden ja ilon lähteille.

.
Kurssin hinta 120€, sis. alv 24%, ohjauksen ja kurssimateriaalit
Ruokailut 30 €, kotona valmistettua kasvisruokaa, gluteenition, pääosin maidoton, ainakin laktoositon
Majoitus 15€, sis iltapalan, aamiaisen ja saunan.
.
Ilmoittautuminen  info@ilowatti.net, puh 045 676 0080

Kurssi toteutuu, kun osanottajia 4-5
.

Tervetuloa nauttimaan olemisen onnesta, tuulettamaan ajatuksiasi ja maalaamaan elämänkuvaasi uusin värein

Palautetta edellisiltä kursseilta:

Mieli on usein palannut sinne maisemiin tässä arjen keskellä. Jotenkin kaikki oli siellä niin kohdillaan: tunnelma, miljöö, ryhmä, sinä vetäjänä, ruoka jne.
Sisältö oli hienosti suunniteltu kokonaisuus kuin soljuva virta, yksi asia johti toiseen. Sain kaiken sen, mitä tarvitsin.
Kokonaisuus ihana. Olen ravittu.
Rentoutushetket olivat maagisen hienoja. Kurssi ylitti odotukset.
Maalausharjoitukset toimivat minulle parhaiten. Kurssin pituus juuri sopiva, sysäsi liikkeelle niin isoja juttuja, että nyt ihan väsy.
Sain sen mitä lähdin hakemaan ja vielä paljon enemmänkin.
Paljon asioita reppuun työstettäväksi. Päällimmäiseksi asiaksi mukaan RAKKAUS.
Paljon sain eväitä omaan reppuun arjen jaksamiseen ja myös työyhteisöön yhteisen jaksamiseen-> kuinka voin omalla toiminnalla vaikuttaa positiivisempaan suuntaan
Sinä Päivi ohjaajana olet loistava, jotain sinä jätit sydämeeni sellaista pysyvää, että muistan tämän kurssin ja sinut aina.

.

 Valon kosketus- perustason koulutus

Porvoo

Vuoden 2019 koulutus alkaa 2.-3.2.Muut jaksot 1.-3.3., 3.-5.5., 14.-16.6., 3.-4.8., 27-29.9. ja 16.-17.11. M

Ilmoittaudu info@ilowatti.net tai puh 045 676 0080
.

Katso tarkemmin valon kosketus-peruskoulutus

 

♥   ♥   ♥  ♥   ♥   ♥  ♥   ♥   ♥  ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥  ♥   ♥   ♥  ♥   ♥   ♥  ♥   ♥   ♥.

.

 Ilmoittautumiset ja tiedustelut

puh 045 676 0080 tai info@ilowatti.net

 

Heinäkuu 2004 024