Tapahtumat, kurssit

Olemisen onnea -rentoutuskurssi

Pe 12.-su 14.10.2018 Frantsilan Hyvän Olon Keskus, Hämeenkyrö

.

Elätkö kiireen keskellä, mielessä pyörivät eilisen erheet ja huomisen huolet, keho on jännittynyt ja kipeä, vielä enemmän pitäisi ehtiä ja suorittaa…ja sisimmässä kaipuu hiljaisuuteen, lepoon, itsensä kuuntelemiseen. Viikonlopun aikana saat laskeutua itsesi äärelle, kuuntelemaan kehon viestejä, omia tunteita ja tarpeita. Syksyllä luonto siirtyy lepotilaan, puut ovat jo pudottaneet lehtensä, päivät hämärtyvät ja illat pimenevät, olisiko sinunkin aika pudottaa jotakin harteiltasi, mieleltäsi ja etsiä valoa sisältäsi.

 

Rentoutuminen on ihmisen luonnollinen olotila, joka suo keholle ja mielelle mahdollisuuden palautumiseen ja voimaantumiseen. Toisinaan kadotamme tuon taidon nykyisessä suorituksiin keskittyvässä elämänrytmissä. Hiljaisuuden ja läsnäolon tilassa löydämme yhteyden sisimpäämme, aidoimpaan osaan itseämme, sieluumme.  Kun antaudumme sydänohjaukseen, sisäinen valomme tulee näkyväksi ja vapaudumme elämään entistä enemmän oman näköistämme elämää.

 

 

.

Hengitys- ja rentoutusharjoituksin palautetaan rentoutumisen taitoa niin kehoon kuin mieleenkin ja opit tunnistamaan kehosi viestejä sekä niiden yhteyttä tunteisiin. Rentoutuminen vähentää jännityksiä kehossa, tasapainottaa kehon toimintoja, parantaa unenlaatua, läsnäolon taitoa ja keskittymistä. Meditaation hiljaisuudessa voit tavoittaa sisäisen rauhan tilan ja kuulla sydämen viestejä. Luovin harjoituksin vapaudutaan mielen rajoituksista ja voit löytää luovuuden ja ilon lähteille.

.
Kurssin hinta 160€, sis. alv 24%, ohjauksen ja kurssimateriaalit
Täysihoito 159€, sis. ruokailut, majoituksen sekä yrttisaunan, mukaan liinavaatteet ja saunapyyhe.
.
Ilmoittautuminen viimeistään 24.9.2018, info@ilowatti.net, puh 045 676 0080 Päivi

Majoitusvaraukset, ruoka-allergiat ja ajo-ohjeet, info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi, puh 040 5918742

Kurssi toteutuu, kun osanottajia vähintään 6 (max 12)
.

Tervetuloa nauttimaan olemisen onnesta, tuulettamaan ajatuksiasi ja maalaamaan elämänkuvaasi uusin värein

Palautetta edellisiltä kursseilta:

Mieli on usein palannut sinne maisemiin tässä arjen keskellä. Jotenkin kaikki oli siellä niin kohdillaan: tunnelma, miljöö, ryhmä, sinä vetäjänä, ruoka jne.
Sisältö oli hienosti suunniteltu kokonaisuus kuin soljuva virta, yksi asia johti toiseen. Sain kaiken sen, mitä tarvitsin.
Kokonaisuus ihana. Olen ravittu.
Rentoutushetket olivat maagisen hienoja. Kurssi ylitti odotukset.
Maalausharjoitukset toimivat minulle parhaiten. Kurssin pituus juuri sopiva, sysäsi liikkeelle niin isoja juttuja, että nyt ihan väsy.
Sain sen mitä lähdin hakemaan ja vielä paljon enemmänkin.
Paljon asioita reppuun työstettäväksi. Päällimmäiseksi asiaksi mukaan RAKKAUS.
Paljon sain eväitä omaan reppuun arjen jaksamiseen ja myös työyhteisöön yhteisen jaksamiseen-> kuinka voin omalla toiminnalla vaikuttaa positiivisempaan suuntaan
Sinä Päivi ohjaajana olet loistava, jotain sinä jätit sydämeeni sellaista pysyvää, että muistan tämän kurssin ja sinut aina.

.

 Valon kosketus- perustason koulutus

Porvoo

Vuoden 2019 koulutus alkaa 2.-3.2.Muut jaksot 8.-10.3., 26.-28.4., 13.-16.6., 3.-4.8., 27-29.9. ja 16.-17.11. M

Ilmoittaudu info@ilowatti.net tai puh 045 676 0080
.

Katso tarkemmin valon kosketus-peruskoulutus

 

♥   ♥   ♥  ♥   ♥   ♥  ♥   ♥   ♥  ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥  ♥   ♥   ♥  ♥   ♥   ♥  ♥   ♥   ♥.

.

 Ilmoittautumiset ja tiedustelut

puh 045 676 0080 tai info@ilowatti.net

 

Heinäkuu 2004 024